RING OSS - 08-124 202 68

Livscoach Stockholm

RING OSS - 08-124 202 68

Livscoach

Ta hjälp av en livscoach i Stockholm och få verktygen till att nå nästa steg i livet.

Står du inför eller befinner du dig mitt i en förändring? Längtar du efter att känna större livsglädje, välmående och ett meningsfullt liv? Oavsett vad, vill jag som livscoach i Stockholm hjälpa dig att öka förståelsen om dig själv, vad som format och vilka steg du kan behöva ta för att utvecklas i riktning som du önskar. 

Kontakta mig redan idag för att höra mer om vad jag som livscoach i Stockholm kan göra för just dig! 

Så arbetar jag som livscoach i Stockholm

Jag heter Andreas Taleryd och är en certifierad massageterapeut och livscoach i Stockholm, med fokus på kropp och själ. Jag är nämligen specialiserad på såväl kroppsbehandling och massageterapi som hypnos, samtal och coachning. 

Välbefinnande börjar med en tanke. Allt som någonsin har skapats har börjat med en tanke. Vilka tankar vi väljer att ge energi och vad vi faktiskt kommunicerar i den inre dialogen med oss ​​själva och med vår omgivning har stor inverkan på vad vi vill åstakomma och vad vi kommer att uppleva.

Varje individ är unik med individuella behov. I våra sessioner hjälper jag mina kunder att lära känna sig själv mentalt och fysiskt och därmed ta reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar. I mitt arbete som livscoach i Stockholm lägger jag därför stor vikt vid att se var och en av mina kunders behov, genom att se till helheten och inte enbart lägga fokus på enstaka områden. Självklart kan man välja att rikta in sig på specifika delar, men när allt kommer omkring så hänger trots allt oundvikligen kropp och själ ihop. Genom att ta hjälp av en livscoach i Stockholm får du nycklar som gör att du kan utvecklas – både mentalt och fysiskt.

Nå dina mål med en livscoach i Stockholm

Att ha en klar och tydlig vision om vad du vill uppnå kommer att underlätta. Ett steg i taget, stort som litet. Där kommer acceptans och tillit in. 

Oavsett vad du tycker och känner så kommer saker att hända längs vägen, och att då gå i full tillit till att allt är precis som det ska. Full tillit till att det som händer, händer för oss och är något vi kan ta lärdom av. Som din livscoach i Stockholm delar jag gärna med mig av mina egna personliga upplevelser och prövningar genom livet som idag är lärdomar, erfarenheter och visdom. 

Som livscoach i Stockholm kan jag hjälpa dig utveckla din fulla potential – kontakta mig redan idag!