RING OSS - 08-124 202 68

Livscoach Stockholm

RING OSS - 08-124 202 68

Om mig

Jag heter Andreas Taleryd och arbetar som livscoach i Stockholm.

Välkommen till AT Body & Mind Transformation, din livscoach i Stockholm! Mitt namn är Andreas Taleryd och jag finns här för dig, när du behöver det. Kontakta mig så berättar jag mer om mitt arbete som livscoach i Stockholm!

Välkommen till din personliga livscoach i Stockholm!

Jag heter Andreas Taleryd och är grundaren till AT Massage. Som certifierad massageterapeut och livscoach i Stockholm erbjuder jag såväl samtal och livscoaching som massageterapi, kroppsbehandling och hypnos. Mitt fokus är att hjälpa alla som har ett behov av det – oavsett om du önskar finna inre balans, få ökad kunskap och medvetenhet om dig själv, behöver hjälp att knyta an, eller rentav vill fungera bättre i dina relationer och i din omgivning. Som livscoach i Stockholm utgår jag i varje session från vad just du behöver hjälp med.

Vad jag kan göra för dig – en session med mig

En session med mig som livscoach i Stockholm börjar med en titt på var du står idag. I samtalet hos mig blir du lyssnad på utan dömande och ges utrymme att dela dina tankar, känslor och upplevelser. Baserat på vad som sägs och särskilt energin bakom orden, såväl som vad som dyker upp i ögonblicket har jag sedan nycklarna och verktygen som krävs för att guida dig i rätt riktning, ett steg i taget – där vi tillsammans arbetar med vad som är prioriterat för dig som person att ta itu med.

Min ambition är att senare ge dig nycklar och verktyg för att du på egen hand ska kunna leva upp till din fulla potential och därmed ges möjligheten att få njuta av livet, fullt ut. Detta genom att hjälpa dig att finna inre balans, din inre styrka och kraft, och i sin tur få ny energi och må bättre inifrån och ut. 

Livscoach i Stockholm med fokus på harmoni i både kropp och själ

Vad som är utmärke mitt arbetssätt som livscoach i Stockholm är att jag alltid jobbar med hela individen mentalt och fysiskt, vare sig det är genom guidad avslappning, hypnos eller genom immunförsvaret via kosten. Jag är nämligen specialiserad på massageterapi och livscoaching i Stockholm, med fokus på kropp och själ. I mitt sätt att jobba tar jag därför ett helhetsgrepp på den fysiska och mentala hälsan och lägger stor vikt vid att se till var och ens behov, genom att titta på helheten och inte enbart lägga fokus på specifika områden. Detta eftersom kropp och själ som ju bekant går hand i hand. Därmed anser jag det helt enkelt vara oundvikligt att låta bli att behandla dig som helhet istället för att enbart behandla det ena eller det andra. En behandling med mig som livscoach i Stockholm kan således lyfta flera element, även om man förstås kan välja att rikta in sig på specifika delar.

Omdömen från nöjda kunder

"Andreas hittade direkt var mina besvär ligger. Beskriver mycket bra varje steg i processen av behandlingen. Toppen!"

– Vicente L.

"Gillar Andreas sätt att ta sig an hela kroppen och inte bara den symptomatiska punkten som ger fel signaler. Har stora förhoppningar!"

– Michaela S.

"Fantastiskt bra. Vad som är så grymt att gå till Andreas är att istället för att bara försöka fixa till symptomen man har, jobbar Andreas aktivt med att se till så att hela kroppen funkar som den ska."

– Lars S.

Kontakta mig redan idag och bli en del av alla mina nöjda kunder!